amonre's photo blogs

By: Amirul Fahmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark



Sunday, 20-Jan-2008 11:03 Email | Share | | Bookmark
National Zoological Park

 
Venue: National Zoo..
Time: 20th January 2008, Brunch time..
Actor: Bebinatang + tetumbuhan + memanusia yg secara sengaja & tak sengaja framed dlm gambar..

Ahad......bgn pagi & bersiap nk ke zoo ... kalau ikut hati nak habiskan je lebihan masa weekend ni atas tilam...tp xpe, besday guy Mr Sar dh bersemangat, so aku 10x lagi semangat la....lagi pun flora n fauna kat zoo tu dah memanggil-manggil supaya ditembak....huhu. Tak ramai plak org pagi2 kat zoo nih, mayb org KL ni mmg kuat tido dipagi Ahad....













Click here for more pictures...


Sunday, 23-Dec-2007 08:42 Email | Share | | Bookmark
Cari Pasal @ Putrajaya

Peserta2 program Cari Pasal@PUJ
Catering tajaan....
Nyum nyum...
View all 12 photos...
Dah lama x update, so this time up skit pic masa kat Putrajaya... memula gi makan kat Nandos, then jln2 carik pasal kat Souk, then area2 Masjid...pergh! jln2 kat masjid tuh...sungguh hadhari...hehehe

Venue: Masjid Putrajaya
Time: 23 Dicember 2007, waktu minum petang..
Model tak berbayar: Faizah, Eja, Kkti...


Thursday, 8-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Lagenda Suki

Muka sedey nak bepisah ngan Cepai..
Aksi Cepai dari belakang...masih bergetah wlaupn dh veteran..
Dah xdpt la suki beraksi Suparman lg ngan Cepai ini...
View all 11 photos...
Entry ni lama punya cerita...Hari ni (08/11/2007) dgn hibanye Suki a.k.a. Housemate gue secara rasminye akan menukar motor Cepainye (EX5) kepada motor The Lagend... so lepas ni Ki xde la The Power of Dream dah....Welcome to Lagenda, gudnye to Cepai...We will mis u...eh suki je, gue xrase pape pun sebab bukan motor gue......

Venue: Depan rumah sampai kedai motor tepi tol Puchong
Date: Pagi tp dah dekat2 tghari
Model: Cepai, Suki, Lagenda baru


Wednesday, 7-Nov-2007 04:39 Email | Share | | Bookmark
dark choc

dark choc
[quote]


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net